Blogroll

Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ζήτω η αξιοκρατία στην Εκπαίδευση

Δυστυχώς όπως συνέβαινε και παλιότερα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις η αναξιοκρατία βασιλεύει ακόμα όπως φαίνεται από το παρακάτω μήνυμα αγανακτισμένου εκπαιδευτικού από την Εύβοια.
Επιτέλους ας ξεκαθαρίσουν πως οι θέσεις διευθυντών εκπαίδευσης είναι πολιτικές.Δεν διαφωνώ να ορίζονται με πολιτικά κριτήρια.Διαφωνώ με την κοροϊδία της δήθεν ακομμάτιστης αξιοκρατίας.Τουλάχιστον αν οριστούν αυτές ως πολιτικές θέσεις μπορεί να υπάρξει αξικρατία στην υπόλοιπη δομή της διοικητικής ιεραρχίας της εκπαίδευσης.



"Αγανακτισμένος προσπαθώ να γράψω αυτό το email και θάθελα αν γίνεται να θίξουμε για άλλη μια φορά την Αναξιοκρατία αυτών που μας κυβερνού
Μιλώ για τις κρίσεις των Εκπαιδευτικών για Δ/ντες Δ/θμιας Εκπ/σης και συγκεκριμένα για το νομό της Εύβοιας. Όλα τα  στοιχεία υπάρχουν στις σελίδες alfavita και esos με τους αντίστοιχους πίνακες μοριοδότησης. Απλά συνοπτικά σας αναφέρω  ονόματα με τα μόρια τους λόγω πτυχίων,προϋπηρεσίας κλπ, πριν και μετά τη συνέντευξη (μέγιστο συνέντευξης 15).


Αρχικά μόρια Τελικά (μετά τη συνέντευξη)
Γ… 20,26 28,76
Φ… 19,63 25,13
Σ… 17,76 26,26
Λ… 14,65 25,48
Δ…. 13,12 28,79
Αυτά τα ωραία με την κ.Διαμαντοπούλου την οποία επισκέπτονται τακτικότατα τα Πασοκεμον, τα οποία έτρωγαν από διάφορες θέσεις του υπουργείου και παλαιότερα …
Το κακό είναι οτι οι πέτρες ακόμα παραμένουν στις θέσεις τους και δεν ανασηκώνονται απο κανέναν !!
Ντροπή και αίσχος!
ΥΓ.  Δεν ήμουν υποψήφιος
Αναγνώστης"
http://www.antinews.gr/?p=56764

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου